Tanja van der Meijde - Schobben

Locatiemanager

Tanja van der Meijde - Schobben
Tanja van der Meijde - Schobben Locatiemanager

Nadat ik in 2012 mijn opleiding als paraveterinair in Barneveld succesvol heb afgerond ben ik 3 jaar werkzaam geweest in een dierenkliniek in Spijkenisse. 

Sinds 2015 ben ik met veel plezier werkzaam bij Dierenzorggroep Hoogvliet. 

Gedurende mijn tijd als paraveterinair was ik vaak in de OK te vinden om alle dieren tijdens de narcose en operatie te begeleiden. Daarnaast kon u mij geregeld in de spreekkamer of achter de balie vinden. 

Na een aantal jaren ben ik naast mijn werkzaamheden als paraveterinair meer managementtaken gaan uitvoeren voor de Dierenzorggroep regio Rotterdam.

Inmiddels ben ik gestopt met mijn werkzaamheden als paraveterinair en houd ik mij o.a. bezig met het management als locatiemanager van Dierenzorggroep Hoogvliet. Mijn huidige functie is heel divers en uitdagend, precies wat ik leuk vind!

Daarnaast ben ik werkzaam als projectmedewerker binnen Evidensia. Als projectmedewerker heb ik veel contact met andere klinieken die ook bij Evidensia zijn aangesloten. Ontzettend leuk om “in de keuken te kijken” bij andere praktijken en daarnaast om hen te begeleiden bij projecten!

Ik ben daardoor vooral achter de schermen aan het werk, maar u kunt mij ook nog tegenkomen op de werkvloer.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn honden Bram & Kato. Thuis heb ik samen met mijn man een zoon, dochter én 2 katten. Een gezellig boel dus!